HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A22 4G si A22 5G

Cateva detalii tehnice despre Samsung Galaxy A22 4G si A22 5G

Samsung Galaxy A22

Cele două telefoane accesibile din portofoliul companiei coreene sunt programate să apară oficial în cursul lunii iunie. Samsung Galaxy A22 va avea două versiuni, una cu suport pentru noile rețele 5G (care nu mai sunt chiar așa de noi). Dacă din punct de vedere fizic, cele două terminale sunt aproape identice, vor exista totuși câteva diferențe semnificative.

Versiunea 5G se va baza pe chipset-ul MediaTek Dimensity 700 pentru a putea oferi viteze de transfer 5G. Ecranul său de 6,4 inchi va fi probabil un IPS LCD, iar cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire. Pe partea din spate va avea un sistem foto compus din trei camere: un senzor principal de 48 megapixeli, un al doilea de 5 megapixeli (cel mai probabil ultrawide) și unul de 2 megapixeli (macro sau de adâncime).

Varianta standard de Samsung Galaxy A22 (cea 4G) va fi cosntruită în jurul unui chipset MediaTek Helio G80. Ecranul păstrează forma și diagonala, dar de această dată va fi un AMOLED. Cititorul de amprentă digitală pare să fie integrat acum sub display. Pe partea din spate își face apariția și o a patra cameră foto, tot de 2 megapixeli. Poziționarea flash-ului LED în afara modulului foto face diferența dintre modele în partea din spate.

Cel puțin în cazul său, camera foto frontală, integrată într-un notch în formă de picătură, va avea rezoluția de 13 megapixeli. S-ar putea să se păstreze aceeași rezoluție și la modelul 5G. Oricum, de remarcat marginile destul de subțiri ale ecranului.

Indiferent de versiune, Samsung Galaxy A22 va fi echipat cu un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se va putea încărca cu o viteză de până la 15W. Gama de culori va fi identică la ambele modele, cu White, Black, Purple și Mint. Restul detaliilor probabil că vor ieși la iveală în momentul în care vom fi și mai aproape de apariția oficială.

via 91mobiles

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep