HomeFeaturedFocusHERE WeGo poate fi folosit in Car Play, asa ca nu mai...

HERE WeGo poate fi folosit in Car Play, asa ca nu mai aveti nevoie de update-uri la navigatia din masina

Aplicația de navigație HERE WeGo poate fi folosită cu Apple Car Play, așa că are rost să mai plătiți actualizări pentru navigația mașinii.
Aplicația de navigație HERE WeGo poate fi folosită cu Apple Car Play, așa că are rost să mai plătiți actualizări pentru navigația mașinii.

În caz că nu știați, aplicația de navigație asistată de GPS, HERE WeGo (ce este gratuită pe iOS și Android!) poate fi folosită în sistemul de entertainment al mașinii dacă aveți Apple Car Play. Iar treaba asta vă scutește să mai plătiți actualizări de hărți pentru navigația mașinii, în acest moment HERE WeGo este una dintre cele mai complete și utile soluții de navigare asistată de GPS în Europa.

Pentru cei ce nu au folosit încă HERE WeGo, aplicația e disponibilă în AppStore (link aici) fiind gratuită și cu suport de descărcare offline a hărților – adică puteți să vă aduceți local hărțile din zonele pe care doriți să le vizitați și să folosiți aplicația fără conexiune la internet. În ultimii 7 ani am folosit intens HERE WeGo pentru călătoriile prin Europa (Ungaria, Austria, Germania, Italia, Croația, Slovenia) și pot să vă spun că o recomand în fața Waze pentru că nu o să ai surprize să te ducă prin mărăcini dacă ajungi prin zone mai puțin dezvoltate.

Și dincolo de toate astea, are suport pentru informații de trafic (via internet) și salvarea locațiilor și a punctelor de interes. Dacă nu vă place interfața în limba engleză o puteți alege pe cea în limba română, inclusiv cu ghidaj vocal în limba română.

Ca să puteți folosi aplicația via Car Play trebuie doar să o descărcați din AppStore și să verificați în Settings/General/Car Play și apoi selectați mașina și Customize, dacă aveți HERE WeGo în lista Include. Dacă nu apare, o adăugați voi manual.

Apoi, după ce lansați Car Play, dați drumul la HERE WeGo și vă bucurați de hărți actualizate.

Cum multe mașini folosesc în acest moment hărțile HERE WeGo, pentru care trebuie plătită actualizare (100 EUR/3 ani în cazul Mazda), consider că accesarea HERE WeGo prin Car Play este o soluție la fel de bună, mai ales că nu trebuie plătit nimic (încă). Dezavantajul ar fi că nu veți mai avea indicații de orientare puse direct în bord sau pe Heads Up Display.

Mă gândesc că o să vă ajute informația asta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep