HomeFeaturedFocusMotorola aduce Moto G50 pe piata locala

Motorola aduce Moto G50 pe piata locala

Moto G50

La doar o lună de la momentul apariției oficiale, Moto G50 devine disponibil pe piața din România. Cel mai ieftin telefon 5G din portofoliul actual al companiei se poziționează ca o alternativă ușor mai accesibilă decât Moto G 5G. Mă bucură mult să văd că Motorola a reușit să ofere terminalul la un preț de 999 lei. Sub valoarea de 1000 de lei (chiar dacă simbolic) și fix la prețul pe care îl estimasem în momentul anunțului oficial.

Dispozitivul va putea fi achiziționat liber de rețea de pe eMAG.ro. Însă se va regăsi și în ofertele operatorilor Orange și Digi, la pachet cu serviciile de telefonie mobilă ale acestora. Parcă simt o ușoară diversificare a canalelor de distribuție ale Motorola pe piața din România. Și asta este cea mai importantă măsură pe care trebuie să o ia compania.

Pentru cei care nu își mai amintesc, Moto G50 este construit în jurul platformei Snapdragon 480 5G. O mare bilă albă pentru alegerea soluției de la Qualcomm în detrimentul celor oferite de MediaTek. Care poate ar fi fost mai ieftine. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Bănuiesc că prețul de 999 lei este pentru varianta cu 64 GB. Dar m-aș bucura să am o surpriză plăcută.

Un display de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (20:9) cu rată de refresh de 90 Hz, un sistem de trei camere foto cu un senzor principal de 48 megapixeli pe spate și un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh completează lista cu detalii tehnice pentru acest smartphone.

Fără îndoială Moto G50 este una dintre soluțiile care nu pot fi ignorate de către cei care caută un telefon 5G ieftin.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep