Soul X8 PRO noul flagship Allview cu sistem AI Penta Camera

2
Soul X8 Pro este cel mai nou smartphone din oferta Allview, cu sistem foto cu 5 camere și procesor MediaTeck Helio G90T.

Azi a fost o zi interesantă pe piața românească de smartphone-uri, pe lângă vivo X60 Pro și noul OnePlus Nord CE 5G avem și un nou flagship în oferta Allview: Soul X8 Pro. În stilul companiei brașovene, flagship-ul Soul X8 Pro este construit cu specificații tehnice interesante, din punct de vedere numeric: un procesor MediaTek Helio G90T, 6GB, 128 GB pentru stocare, display de 6.67 inci, sistem foto cu 5 camere și Android 11.

Aparatul arată destul de bine în poze.

După cum am spus, sistemul de camere foto (elementul de atracție) beneficiază de o combinație de senzori de 64MP (principală), 8MP (wide), una macro, una mono și una bokeh. Cea selfie este de 32 MP.

Dacă vă entuziasmează specificațiile, mergeți într-un magazin și uitați-vă la el. Dar nu vă lăsați păcăliți de specificațiile tehnice ”impresionante” pentru că performanța lor e departe de cea a unor flagship-uri Samsung, Huawei, Apple.

Puneți în balanță și prețul (1799 lei) și apoi luați decizia – pentru comparație uitați-vă aici și aici ce poate face un Galaxy A52, cam la același preț.

Soul X8 PRO este disponibil pe www.allview.ro/soulx8pro și poate fi achiziționat atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 PRO și căștile wireless AV1.

2 COMENTARII

  1. Comandat, abia astept sa il testez. Mi-a placut campania si am intrat. Am mai avut un Extreme de care am fost multumit. Din pacate a decedat intr-un accident :)) ( cazut de la balcon). Allview se dezvolta tare frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here