HomeFeaturedFocusiQOO 8 si iQOO 8 Pro au fost prezentate oficial

iQOO 8 si iQOO 8 Pro au fost prezentate oficial

Vivo iQOO 8 Pro

Este greu să ignori două terminale care reprezintă adevărați monștrii pe piața de smartphone, prin prisma performanțelor generate. Iar iQOO 8 Pro și varianta sa stadard sunt astfel de propuneri din partea Vivo. Terminale care se îndreaptă spre segmentul utilizatorilor care se joacă foarte mult de pe telefon. Și care caută performanțe de execepție și feature-uri care să le îmbogățească experiența de gaming.

O să încep cu Pro-ul, pentru că este, fără îndoială, cel mai atractiv dintre cele două. A se citi cel mai puternic. Este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 888+. Vine în trei configurații de memorii. Cea de bază cu 8 GB de RAM și 256 GB stocare internă, cea intermediară, cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă și cea de top, cu 12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 512 GB. Atenție, nu există slot pentru microSD!

Unul dintre argumentele clare ale lui iQOO 8 Pro este ecranul. Un panel  Samsung E5 LTPO OLED, cu marginile laterale curbate, diagonală de 6,76 inchi și rezoluție 1440p+. Suportă o rată de refresh adaptivă, de până la 120 Hz, dar și HDR10+. Integrează cititorul de amprentă digitală și ascunde, într-un orificiu central discret și camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Însă unul impresionant, guvernat de un senzor principal de 50 de megapixeli (Sony IMX766 cu lentila 7P). Acesta este ajutat de un ultrawide de 48 de megapixeli și de un telephoto de 16 megapixeli.

Acumulatorul lui iQOO 8 Pro are o capacitate de 4500 mAh și se poate încărca cu până la 120W. Sau wireless cu până la 50W.

Prețurile, valabile pentru China, pornesc de la aproximativ 770 dolari și ajung până la 920 dolari.

Varianta standard este ceva mai mică. Are un display plat de 6,56 inchi, păstrează rata de refresh de 120 Hz, dar rezoluția este acum doar fullHD+. Chipsetul este Snapdragon 888, iar la memorii apare și varianta mai accesibilă cu 8 GB de RAM. Acumulatorul este puțin mai mic (4350 mAh), dar se păstrează viteza de încărcare de 120W. Nu mai există însă suport pentru încărcarea wireless.

Camera foto frontală rămâne aceeași, însă pe spate apar schimbări. Senzorul principal pare să rămână același, însă acum este ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli și de un telephoto tot de 13 megapixeli.

Prețul pentru varianta standard începe de la aproximativ 580 dolari și ajunge până la 650 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep