HomeFeaturedFocusGoPro a lansat modelul Hero10 Black

GoPro a lansat modelul Hero10 Black

GoPro Hero10 Black vine cu un procesor mai rapid și încearcă să extindă ideea de servicii primite în abonament.
GoPro Hero10 Black vine cu un procesor mai rapid și încearcă să extindă ideea de servicii primite în abonament.

Fanii brandului GoPro au acum o nouă cameră: Hero10 Black, care vine cu un nou procesor, evident mai rapid, care permite înregistrarea la viteze mai mari, stabilizare mai bună și opțiune de încărcare automată a materialelor video în cloud, atunci când camera este la încărcat.

Sunt chestii normale pe care le poți aștepta de la un astfel de produs. Din câte am văzut, Hero10 Black poate înregistra la 5.3K 60fps, 4K la 120 fps și 2.7K la 240 fps. Chestii care probabil o să îi atragă pe mulți dintre voi.

GoPro asociază toate creșterile de performanță noului procesor GP2, noua variantă ce schimbă GP1 folosit în modelele GoPro Hero6 și mai noi. Văd că mulți spun despre GoPro Hero10 Black că începe să semene cu un smartphone (?) pentru că știe să facă procesare video direct pe aparat, are display touch șipoate încărca materialele în cloud. Îl face asta smartphone?

Nicidecum.

Dacă tot am vorbit de încărcarea în cloud, se poate pentru un abonament de 5EUR/lună respectiv 50EUR/an și dacă faceți asta, mai primiți și un discount de 100EUR la achiziția modelului Hero10 Black, care așa ajunge la 480 EUR (cu livrare în România) cu tot cu setul de accesorii și un card de 32GB. Și în plus primiți și acces în programul de reparare/înlocuire în caz de probleme.

Cine nu vrea abonament și opțiuni de încărcare în cloud, pot să își folosească smartphone-ul pentru a transfera wireless conținutul de pe cameră, cu toate că opțiunea prin cablu e mai rapidă.

Camera vine și ea cu ceva funcții îmbunătățite, începând cu ”horizon leveling” care permite menținerea dreaptă a liniei orizontului, mod în care imaginea este realiniată doar dacă o înclinați cu 45 de grade (înainte setarea era la 27 de grade), chestie care totuși merge doar la înregistrarea video 4K 60fps, respectiv 2.7k și 1080p la 120 fps. După cum era de așteptat și stabilizarea este îmbunătățită (din nou).

Pentru poze este crescută rezoluția senzorului de la 20MP la 23MP.

La prima vedere nu sunt schimbări majore așa că nu prea îmi dau seama de ce utilizatorii de GoPro 9 sau 8 ar vrea să facă o nouă achiziție.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep