HomeFeaturedFocusMeizu 18s Pro anuntat oficial

Meizu 18s Pro anuntat oficial

Meizu 18s Pro

Meizu 18s Pro este cel mai atractiv terminal din generația 18. Asta chiar dacă la evenimentul de prezentare și-au mai făcut apariția alte două dispozitive, 18s și 18x. Este un telefon cu trăsături de flagship, care nu lasă indiferenți pasionații de Androide. Problema este dată de disponibilitatea limitată. Care poate fi depășită cu ajutorul magazinelor online din China care fac livrări și în România.

Noul smartphone este echipat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888+. Soluția de top de la momentul actual. Sunt trei echipări la nivel de memorii. Cea de top are 12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Dar mai sunt două ceva mai accesibile. Cea de jos are 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Nu există slot microSD, așa că opțiunea de memorie aleasă trebuie cântărită bine.

Ecranul lui Meizu 18s Pro este un Super AMOLED cu diagonală de 6,7 inchi. Rezoluția este QHD+ (3200 x 1440 pixeli, aspect 20:9). Marginile laterale sunt curbate, iar rata de refresh este de 120 Hz. Există suport pentru HDR10+, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Camera foto frontală este integrată într-un orificiu discret și are o rezoluție de 44 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli și este ajutat de un ultrawide de 32 megapixeli și de un telephoto de 8 megapixeli capabil de zoom optic 3x. Există și un al patrulea senzor, de tip 3D ToF, cu rezoluție de 0,3 megapixeli.

Autonomia lui Meizu 18s Pro este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 40W, dar și pentru încărcare wireless (tot de 40W).

Dispozitivul va fi pus în vânzare chiar începând de mâine, pe piața chineză. Are prețuri care pornesc de la aproximativ 710 dolari și ajung până la 830 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep