HomeFeaturedFocusFOTO: Xiaomi 12 pare sa tinda catre un compact

FOTO: Xiaomi 12 pare sa tinda catre un compact

Xiaomi 12

Au început să circule tot mai multe zvonuri și informații pe surse despre viitoarea familie de flagship-uri a companiei chineze. Xiaomi 12 va fi însoțit în momentul apariției de o versiune Pro. Care va fi probabil mai atractivă din punctul de vedere al specificațiilor tehnice. Dar și mai scumpa. Oricum, cel puțin în cadrul acestui material, atenția noastră se va îndrepta mai mult asupra versiunii standard.

Aceasta, ca să ne apropiem puțin de titlul nostru, va fi echipată cu un display cu diagonală de 6,2 inchi. Nu este un ecran tocmai mic, dar cu siguranță va cel mai mic dintre telefoanele cu chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 1. Cel puțin pentru o vreme. Și este o diferență destul de mare față de cei 6,81 inchi cu care s-a prezentat generația anterioară.

Marginile laterale ale acestui ecran sunt curbate. Iar rezoluția sa va fi 1080+.

Avem și alte detalii tehnice despre Xiaomi 12. Plus o serie de imagini generate pe calculator. Care provin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun (@OnLeaks), așa că un sâmbure de adevăr există acolo.

Sistemul foto vizibil pe spatele telefonului este compus din trei camere. Se zvonește că senzorul principal va avea o rezoluție de 50 megapixeli.

Acumulatorul care va alimenta acest dispozitiv va avea o capacitate de 4500 mAh. Și va oferi suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 67W. Informațiile sunt confirmate și de o certificare obținută de dispozitiv pe partea de baterie.

Există și speculații referitoare la prețul de vânzare pentru Xiaomi 12, dar prefer să le ignorăm pentru moment. Cu atât mai mult cu cât par destul de deplasate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep