HomeFeaturedFocusCaviar vine cu o colectie iPhone 13 Pro cu cod QR particularizat

Caviar vine cu o colectie iPhone 13 Pro cu cod QR particularizat

Caviar

În sfârșit pare să facă și Caviar ceva util. Compania specializată în customizarea telefoanelor de top cu materiale și mai cu moț, lansează o nouă colecția de iPhone 13 Pro. Una care se distinge printr-un cod QR plasat pe spatele carcasei telefonului. Un cod care poate fi particularizat de fiecare client în parte.

Acesta poate conduce către o carte de vizită, o pagină web sau chiar un cont de Instagram. Însă, ca utilitate actuală, poate fi chiar QR-ul de pe certificatul de vaccinare. Vă dați seama ce impresie trăznet se poate obține atunci când, în coada de persoane care prezintă cuminți certificatele de vaccinare ca să poată să intre în mall, tu scoți unul din aur masiv de 18 karate. I-ai amuțit pe toți!

Caviar nu a putut renunța la obiceiul care i-a consacrat până la urmă, așa că tot spatele acestei colecții de iPhone 13 Pro este realizat din materiale exclusiviste. Seria poartă numele Digital Signature și cuprinde trei versiuni ale telefonului de la Apple. Prima estea cea Black, cu spatele din titan PVD și doar QR-ul din aur. Cea intermediară are ceva mai mult aur și este inspirată de filmul Matrix. În fine, varianta de top, Golden Card, este realizată aproape în întregime din aur.

Prețurile sunt pe măsură. Pornesc de la 6.200 dolari și ajung la 35.000 dolari. Sunt valabile pentru varianta de iPhone 13 Pro cu 128 GB de memorie internă. Cine vrea să ducă această memorie la 1 TB, mai scoate din buzunar 1000 de dolari în plus.

Ca de obicei pentru cei de la Caviar, toate cele trei modele vor fi realizate în ediții limitate.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep