HomeFeaturedFocusCand se lanseaza HBO Max in Romania: 8 martie

Cand se lanseaza HBO Max in Romania: 8 martie

Începând cu 8 Martie HBO Max, platforma de streaming WarnerMedia se va lansa în România și va înlocui HBO Go.
Începând cu 8 Martie HBO Max, platforma de streaming WarnerMedia se va lansa în România și va înlocui HBO Go.

Pentru că zilele trecute spuneam că HBO a făcut o mizerie și a blocat aplicația HBO Go pe aparate mai vechi, azi vin și cu o posibilă explicație: HBO Go nu va mai exista, în locul lui va fi HBO Max, ce ar trebui să vină cu o experiență de streaming mult mai bună. Practic tot conținutul HBO Go va putea fi accesat în HBO Max peste care vor veni și producții de la alte branduri: Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și multe altele. HBO Max va permite utilizatorilor să aibă experiențe personalizate pe 5 profiluri, 3 streamuri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos și anumite titluri disponibile în 4k.

Când se lansează HBO Max în România? Răspunsul oficial este 8 martie 2022.

Cât costă HBO Max?

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/lună. Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3.30 euro/lună. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor. Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe  http://www.hbomax.com.

Odată cu anunțul lansării în România, Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA, a declarat: „HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale și titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai.”

HBO Max spune că va aduce filmele importante în platforma de streaming la 45 de zile de la lansarea în cinematografe, primele dintre ele fiind The Matrix Resurrections, Dune și King Richard. Alte producții interesante: Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls. Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platformă include: Ruxx, Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, The Thaw, The Informant și Garcia! Producțiile non-scripted vor include Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena + Chef. Printre titlurile pentru copii se numără Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

Pe ce sisteme funcționează HBO Max?

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV™), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android™) și online la http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV).

Clienții vor putea plăti prin VISA, Mastercard și PayPal, dar și prin intermediul aplicațiilor: Apple App Store, Google Play Store și Samsung Checkout.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep