HomeFeaturedFocusFlanco devine partener Revolut si ofera reduceri de 5% la achizitiile cu...

Flanco devine partener Revolut si ofera reduceri de 5% la achizitiile cu aceste carduri

Cred că merită să știți că orice achiziție de la Flanco făcută cu un card Revolut vă va aduce 5% cash back dacă intrați în programul Recompense. La un moment dat.
Cred că merită să știți că orice achiziție de la Flanco făcută cu un card Revolut vă va aduce 5% cash back dacă intrați în programul Recompense. La un moment dat.

În ideea că aveți chestii pe care vreți să vi le luați de la Flanco, e bine să știți că lanțul de magazine a început o colaborare cu Revolut prin care oferă 5% cash back la orice cumpărătură (online sau în magazin) înregistrată în Recompense, făcută cu un card Revolut.

Nu e mult, dar pentru unii va conta. Evident că există termeni și condiții, că altfel nu se poate – cel mai important: în comunicatul de presă în care ni se spune că pentru detalii suplimentare să mergem în aplicația Revolut sau pe site, ca să vedem ce și cum. Atâta doar că în Revolut Recompense nu apare încă Flanco (cel puțin la mine) iar pe site la Flanco detaliile sunt minime.

Termene si conditii campanie 5% casback Revolut

  1. Aceasta oferta de cashback are o valabilitate limitata si va fi accesata in limita stocului in ordinea cererilor
  2. Cashback-ul este oferit in relatie cu o singura tranzactie, nu se vor putea solicita mai multe recompense pentru o tranzactie
  3. Cashback-ul este valabil doar pentru clientii Revolut care au trecut de etapa de cunoastere a clientului in aplicatie
  4. Oferta nu este transferabila altor persoane si nu poate fi schimbata pentru bani cash sau alte produse
  5. Oferta este cumulativa si poate fi accesata si in cazul existentei altor programe promotionale, oferte, carduri de discount, vouchere sau privilegii de tip VIP
  6. Oferta poate fi modificata unilateral de Revolut, fara o notificare prealabila
  7. Oferta este creata doar pentru uzul utilizatorilor Revolut eligibili
  8. Pentru mai multe informatii despre cum procesam datele personale, va rugam sa revedeti Privacy Policy.

Din aprilie, utilizatorii Revolut de pe piața locală vor putea să beneficieze de 5% cashback la achiziționarea de produse electro-IT din oferta retailerului român, indiferent de modalitatea în care se realizează achiziția – online, pe flanco.ro, sau direct în magazin. Acest beneficiu va putea fi accesat în aplicație, din funcționalitatea Recompense (Rewards) și se va aplica tuturor planurilor financiare deținute de utilizatori, conform termenilor și condițiilor menționate în aplicație și pe site-ul www.flanco.ro.

Foarte important: această recompensă sub formă de bani înapoi (cash back) poate fi cumulată cu alte discount-uri sau promoții Flanco, doar că nu poate fi transferat către altă persoană și nici nu poate fi schimbat în bani sau alte produse. Cash-back-ul de 5% este virat în 72 de ore după tranzacție, cu condiția ca plata să fie realizată cu Revolut, iar plata să fie asociată cu Recompensa activă. Termenii și condițiile recompensei pot fi consultați în aplicație sau pe site.

Așa că e bine să știți că probabil la un moment dat se va putea activa opțiunea și că cel mai probabil suma pe care o puteți primi înapoi nu e nelimitată (mă gândesc că vorbim de 1-300 de lai maxim).

Oricum, chiar și așa e mai mult decât nimic.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

    • NIci eu nu cred ca o sa fie ceva de durata si ma astept sa fie limitari in ceea ce inseamna volumul cash back. Ex: si Mastercard are ceva colaborari cu reduceri la o gramada de magazine, dar astea nu sunt cash back. Ce a fost cash back era limitat la o anumita suma (100-300 lei, nu imi mai aduc aminte) pe luna.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep