HomeFeaturedFocusMotorola a lansat oficial Moto Edge 30

Motorola a lansat oficial Moto Edge 30

Moto Edge 30

Dispozitivul este promovat ca fiind cel mai îngust telefon 5G din portofoliul companiei. Moto Edge 30 are o grosime de doar 6.79 milimetri. Însă altele par să fie argumentele sale forte. Și în cele ce urmează o să încercăm să le trecem foarte rapid în revistă.

Unul dintre aceste argumente este ecranul OLED cu rată de refresh de 144 Hz. Diagonala este de 6,5 inchi, iar rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Oferă suport pentru HDR10+. Este încadrat de două difuzoare stereo cu Dolby Atmos. Însă cititorul de amprentă digitală nu este integrat sub display, ci este plasat lateral.

La interior dispozitivul se bazează pe un chipset Snapdragon 778G+ de la Qualcomm. Este deja evident suportul pentru rețelele 5G. Procesorul lui Moto Edge 30 rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Nu există slot pentru microSD, așa că opținea aleasă trebuie bine cântărită.

Sistemul de operare este Android 12 aproape stock. Interfața Motorola este una minimalistă, cu puține modificări.

Camera foto frontală este echipată cu un senzor de 32 megapixeli și este integrată într-un orificiu discret, plasat central.

Sistemul foto de pe spate are un senzor principal de 50 megapixeli, unul ultrawide cu aceeași rezoluție de 50 megapixeli și unul pentru detalii de adâncime de 2 megapixeli.

Acumulatorul de doar 4020 mAh, care se încarcă rapid cu 33W, pare să fie punctul slab al lui Moto Edge 30.

Telefonul va fi disponibil și în România, începând cu data de 3 mai, online și în magazinele partenerilor autorizați, eMAG, Altex, Flanco, dar și în rețeaua Digi, la prețul recomandat de 1999 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep