HomeMobileAndroidHONOR s-a lansat in Romania si prezinta modelele de smartphone Magic4 si...

HONOR s-a lansat in Romania si prezinta modelele de smartphone Magic4 si HONOR X8

Odată cu intrarea pe piața din România, HONOR lansează două modele de smartphone-uri: Magic4 și X8.
Odată cu intrarea pe piața din România, HONOR lansează două modele de smartphone-uri: Magic4 și X8.

Ieri seară a fost evenimentul de lansare în România a brand-ului HONOR și odată cu el, a primelor două smartphone-uri ce vor fi prezente pe piața locală: HONOR Magic4 și X8. HONOR a mai cochetat cu piața din România, pe vremea când făcea parte din grupul Hauwei, fix înainte de punerea pe lista neagră a guvernului SUA. Între timp HONOR este un brand separat de Huawei, care poate folosi serviciile Google.

„Suntem mândri de lansarea brandului HONOR, dar și a celor mai noi telefoane în România, prin care ne propunem să oferim experiențe superioare de interacțiune cu tehnologiile performante tuturor utilizatorilor. Suntem încrezători că vom reuși să ne diferențiem pe piața locală, extrem de competitivă, și să ieșim în evidență cu produse revoluționare. Seria noastră premium HONOR Magic este o adevărată emblemă a tehnologiei noastre inovatoare și o dovadă a dorinței de a depăși în mod constant limitele de până acum ale industriei”, a declarat Zachary Jiang, Președintele HONOR în regiunea CEE & Europa de Nord.

HONOR X8 este un smartphone un design ultra-subțire, foarte ușor, un ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe puternice care depășesc așteptările consumatorului. Smartphone-ul este ideal pentru fotografi în devenire și creatori de conținut care își doresc să surprindă sau să înregistreze momente speciale cu familia și prietenii, datorită camerei ultra-clare de 64 MP. Folosește cipset-ul Qualcomm Snapdragon 680 și 6GB RAM.

Magic4 vine în două variante: Lite și Pro. Modelul HONOR Magic4 Lite este echipat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență cât mai imersivă de vizionare. Astfel, HONOR Magic4 Lite devine partenerul ideal pentru vizionarea filmelor, răsfoirea fotografiilor sau pentru jocurile cu prietenii.

În același timp, HONOR Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipat cu Snapdragon® 695 5G, un procesor avansat de 6 nm susținut de GPU Qualcomm® Adreno™ și de procesorul Qualcomm® Kryo™ 660. Prin intermediul acestor caracteristici de top, HONOR Magic4 Lite duce cu adevărat tehnologia 5G la nivel global, promovând productivitatea și jocurile captivante.

Modelul Pro este conceput pentru optimizarea performanței în jocuri, cu tehnologia AI Super Rendering. Ecranul HONOR Magic4 Pro poate afișa până la 1,07 miliarde de culori și este compatibil cu DCI-P3, având culori mai clare, realiste, transformând experiența de joc într-una mai imersivă, similară unei experiențe cinematografice.

Încă nu au fost anunțate detalii legate de momentul în care aceste smartphone-uri vor fi disponibile la vânzare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep