HomeFeaturedFocusMoto E32 lansat oficial in Europa

Moto E32 lansat oficial in Europa

Moto E32

Motorola a listat oficial Moto E32 pe mai multe din paginile sale din Europa. Apariția acestui entry-level destul de modest s-a făcut fără prea maire vâlvă, lucru până la urmă normal pentru un produs din acest segment.

Dispozitivul propune o singură combinație de memorii, cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD. Nucleul hardware este completat de un chipset Unisoc T616, soluția cea mai modestă (și mai ieftină) pe care au putut-o găsi. Sistemul de operare rulat este un Android 11.

Ecranul care ascunde acest engine este un IPS LCD. Moto E32 propune o diagonală de 6,5 inchi și o rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În mod plăcut surprinzător, avem margini destul de înguste ale ecranului și un orificiu discret pentru camera foto frontală. Care este echipată cu un senzor de 8 megapixeli.

Pe spate avem un sistem de trei camere, la fel de modest. Senzorul principal are 16 megapixeli și este acompaniat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Oferă suport pentru încărcarea de 18W, dar în cutie avem un încărcător de doar 10W.

Prețul recomandat pentru Europa pentru Moto E32 este de 149 euro.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep