HomeFeaturedFocusOppo Reno8 si Reno8 Pro lansate la nivel global

Oppo Reno8 si Reno8 Pro lansate la nivel global

Oppo Reno8

Compania chineză a anunțat disponibilitatea globală pentru Oppo Reno8 și pentru modelul Reno8 Pro. Cele două telefoane nu sunt identice cu modelele lansate în China în luna mai. De fapt, Pro-ul este versiunea Pro+ pe care o are la dispoziție publicul din China. Iar modelul global Reno8 este un ușor upgrade al celui de pe piața chineză.

Mai exact, Pro-ul este construit în jurul unui chipset Dimensity 8100-Max de la MediaTek. Acesta este ajutat de un chip proprietar MariSilicon, care se ocupă de procesarea imaginilor. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Nu există slot microSD. Sistemul de operare este un Android 12 cu ColorOS 12.1 peste el.

Ecranul este un AMOLED de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Oferă suport pentru HDR10+, este protejat cu Gorilla Glass 5 și integrează sub el cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 32 MP.

Pe spate, Oppo Reno8 Pro vine cu un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră dedicată macro de 2 MP.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și se poate încărca cu până la 80W.

Modelul standard preia destul de multe specificații de la fratele său mai puternic. Păstrează camera selfie, sistemul foto de pe spate, sistemul de operare și acumulatorul. Vine cu un display mai mic, tot AMOLED, dar cu diagonală de 6,4 inchi și rată de refresh de doar 90 Hz.

La interior se bazează pe un chipset Dimensity 1300, tot de la MediaTek. Iar combinațiile de memorii sunt ambele cu 8 GB de RAM, una cu 128 GB memorie internă, cealaltă cu 256 GB.

Problema cu disponibilitatea asta globală pentru Oppo Reno8 și Reno8 Pro este că deocamdată terminalele rămân tot în Asia. Sper să le vedem și în Europa cât de curând.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep