Home Featured Focus Video: cum repari microfonul de pe iPhone 8

Video: cum repari microfonul de pe iPhone 8

0
În cazul în care aveți probleme cu microfonul de pe iPhone 8 vă face probleme vă recomand să urmăriți acest material pentru a vedea cum se repară.
În cazul în care aveți probleme cu microfonul de pe iPhone 8 vă face probleme vă recomand să urmăriți acest material pentru a vedea cum se repară.

Zilele trecute discutam cu cineva despre ce opțiuni există pentru repararea unui iPhone 8 al cărui microfon funcționează intermitent atât în apelurile de voce cât și în înregistrări video sau apeluri Skype/Whatsapp. Din păcate problema este una hardware – dacă prin noroc aveți doar probleme intermitente și dacă scuturați telefonul mai serios sau îl apăsați în zona inferioară, își mai revine, atunci s-ar putea să scăpați puțin mai ieftin.

Altfel e nevoie de schimbarea cip-ului care nu e chiar simplă. Oricare ar fi situația, dacă vă tentează să faceți singuri schimbarea o să aveți nevoie și de niște instrumente care să vă permită să faceți asta.

Înainte de toate, uitați mai jos materialul video în care este filmată desfacerea și schimbarea componentelor:

Iar trusa de instrumente se poate comanda de aici.

Alte componente:

Sper să vă ajute informațiile acestea.

ATENȚIE: Apucați-vă să reparați singuri iPhone-ul doar dacă știți sigur ce faceți și vă și pricepeți să meșteriți. Altfel vă recomand să mergeți la un service de telefoane și să îi lăsați pe ei să îl repare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version