HomeMobileAndroidAvem variantele de culoare pentru Samsung Galaxy Z Flip 4

Avem variantele de culoare pentru Samsung Galaxy Z Flip 4

@onleaks a binevoit să ne ofere mai multe poze cu variantele de culoare pentru viitorul Samsung Galaxy Z Flip 4.
@onleaks a binevoit să ne ofere mai multe poze cu variantele de culoare pentru viitorul Samsung Galaxy Z Flip 4.

Cu două săptămâni înainte de lansarea oficială a noii serii de smartphone-uri pliabile a Samsung încep să se întețească leak-urile legate de aceste aparate. Începem cu variantele de culoare asociate seriei Galaxy Z Flip 4, ajunse pe net prin intermediul lui @onleaks.

Cele patru culori oficiale sunt Graphite, Pink Gold, Bora Purple (culoare lansată și pentru Galaxy S22 la începutul săptămânii) și Blue. În imagini vedem forme clare și finisate, deci e foarte posibil ca ele să fie copii după materialele oficiale de promovare.

Seria Galaxy Z Flip 4 va beneficia de mai multe combinații de culoare, în afara celor patru amintite mai sus, mai ales în țările unde va fi vândut Bespoke Edition. Anul trecut, Z Flip 3 Bespoke Edition a avut cam 40 de combinații de culori, anul acesta Z Flip 4 Bespoke Edition ar putea avea peste 900 de combinații, ceea ce o să facă din acest model telefonul cel mai … colorat.

Și dacă tot am dat detaliile astea, haideți să vedem și care este presupusa configurație hardware pentru Galaxy Z Flip 4. Începem cu cipset-ul Snapdragon 8+ Gen 1, 8GB RAM și combinații de 128/256/512 GB pentru stocare.

Display-ul pliabil va fi unul AMOLED cu diagonală de 6.7 inci, în schimb ce display-ul exterior Cover Display va avea o diagonală de doar 1.9 inci. Z Flip 4 funcționează cu Android 12 (deci nu va fi primul Android 13) și One UI 4.1.1.

Legat de preț, în ciuda optimismului legat de scăderea masivă înregistrată anul trecut, sunt indicii care ne spun că în 2022 noua serie de aparate pliabile nu va mai avea prețuri scăzute, din contră …

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep