HomeFeaturedFocusMotorola Edge 30 Ultra prezentat oficial, noul flagship al companiei

Motorola Edge 30 Ultra prezentat oficial, noul flagship al companiei

Motorola Edge 30 Ultra

Cei de la Motorola au avut un eveniment plin de lansări în această seară, cu trei noi telefoane din seria Edge 30. Cel mai puternic dintre cele trei este fără îndoială Motorola Edge 30 Ultra, care devine noul vârf de gamă al companiei. Ca o scurtă paranteză, vedem că numele de Ultra devine tot mai popular pentru dispozitivele de top. Credits to Samsung!

Revenind la cel mai puternic dispozitiv al serii, acesta este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapodragon 8+ Gen 1. Cea mai performantă opțiune pe care o au Androidele la dispoziție în prezent. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB sau de 12 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB, 256 GB și chiar 512 GB. Sunt posibile patru combinații de memorii, dar trebuie ținut cont de faptul că nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 12. Așa cum ne-au obișnuit, cei de la Motorola au intervenit destul de puțin asupra variantei stoc.

Ecranul lui Motorola Edge 30 Ultra este un OLED Endless Edge, cu marginile laterale curbate. Un panel cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), rată de refresh de 144 Hz și suport pentru HDR10+. Un ecran elegant, cu margini extrem de înguste și cu un orificiu discret, poziționat central. Acolo își face loc o cameră foto frontală echipată cu un senzor de 60 MP. O adevărată încântare pentru amatorii de selfie-uri.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 200 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 50 MP. Cea de-a treia cameră este una cu senzor telephoto (zoom optic 2x), cu rezoluție de 12 MP.

Autonomia dispozitivului este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4610 mAh. Acesta suportă încărcarea ultra-rapidă de 125W, încărcarea wireless de 50W și reverse charging cu până la 10W.

Vedem toate elementele necesare unui flagship veritabil. Testele vor confirma faptul că performanțele se ridică la nivelul așteptărilor.

Deocamdată știm doar că Motorola Edge 30 Ultra va avea un preț de vânzare care pornește de la 899 euro. Va deveni disponibil și în România destul de curând.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep