HomeFeaturedFocusSony Xperia 1 IV Gaming Edition anuntat oficial

Sony Xperia 1 IV Gaming Edition anuntat oficial

Sony Xperia 1 IV Gaming Edition

Compania japoneză a anunțat un Sony Xperia 1 IV Gaming Edition. Pentru că numele trădează un terminal destinat pasionaților de jocuri pe smartphone, alături de ediția specială a flagship-ului a fost lansat și un accesoriu dedicat. Un soi de add-on pentru telefon, care ajută la o mai bună răcire și care adaugă și patru port-uri suplimentare.

În plus, pare să ofere și un plus de protecție pentru telefon, cu atât mai mult cu cât arată ca o husă de protecție ceva mai groasă.

În ceea ce privește telefonul, noul Sony Xperia 1 IV Gaming Edition este doar un Xperia 1 IV care vine cu o memorie RAM de 16 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB. În rest, telefonul este identic cu veriunea standard de Xperia 1 IV.

Adică avem un display OLED 4K de 6.5 inchi, cu rată de refresh de 120 Hz, un chipset Snapdragon 8 Gen 1 și un acumulator de 5000 mAh. Ecran de calitate, putere de procesare și autonomie crescută. Argumentele unui telefon de gaming.

Sony Xperia 1 IV Gaming Edition este deja disponibil la precomandă în Japonia, la un preț de aproximativ 1225 dolari. În pachetul standard este inclus și noul accesoriu Xperia Stream detaliat mai sus. Deocamdată nu au fost oferite detalii despre o disponibilitate globală.

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep