HomeFeaturedFocusiPhone 14 Pro intra pe locul al doilea in topul DxOMark

iPhone 14 Pro intra pe locul al doilea in topul DxOMark

iPhone 14 Pro

Cei de la DxOMark, cunoscuți pentru testele lor detaliate realizate pe abilitățile foto ale telefoanelor smart, au pus mâna și pe iPhone 14 Pro. Noul flagship de la Apple nu dezamăgește din perspectiva sistemului de camere foto și reușește un scort impresionant. Urcă direct pe locul al doilea în topul tuturor smartphone-urilor testate, cu un scor de 146 de puncte, în total.

Este depășit doar de Honor Magic4 Ultimate, care a reușit cu un punct în plus, dar care este un telefon mult mai puțin popular și care nu poate fi găsit chiar pe toate piețele mari.

Vă reamintesc că iPhone 14 Pro (la fel ca și modelul Max) este echipat cu un sistem de trei camere foto: primary 48MP (24 mm equivalent f/1.78 -aperture lens, second generation sensor-shift OIS, Dual Pixel AF), ultra-wide 12MP (13mm equivalent f/2.2-aperture lens, Dual Pixel AF) și tele 12MP (77 mm equivalent f/2.8-aperture lens, OIS). Un sistem capabil de HDR video recording cu Dolby Vision.

În ceea ce privește modalitatea de testare și punctajul pentru fiecare dintre aspectele testate, precum și algoritmul de generare al notei finale, consultați link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep