HomeFeaturedFocusUn concept de iPhone Fold

Un concept de iPhone Fold

Zona de smartphone-uri pliabile este cu siguranță segmentul cu cea mai mare dinamică în acest moment pentru că tehnologia a evoluat suficient de mult încât să permită crearea de produse solide. De asta lipsa oricărei reacții din partea Apple lasă loc la interpretări și fanii se bucură de oportunitatea de a ne arăta concepte interesante.

Cu puțin timp înainte de lansarea Apple de la începutul lunii septembrie, Michal Dufka a postat pe Behance un concept de iPhone Fold care arată cam așa:

Este evidentă paralela cu Galaxy Z Flip / Moto Razr, mai puțin balamaua proeminentă – nu cred că există vreo soluție care să permită folosirea uneia ˝invizibile˝.

Și tot împrumutat de la Galaxy Z Flip avem un al doilea display (probabil touch), integrat foarte frumos fix lângă sistemul de camere foto, cu suport pentru widget-uri, o copie a ecranului de pe Apple Watch.

Concept iPhone Fold.

Deschis, iPhone Fold arată fix ca un iPhone normal (că doar nu era să ni se prezinte îndoitura din dreptul balamalei), dar fără notch – pentru că Samsung păstrează totuși camera selfie în interior și acest concept de iPhone Fold are așa ceva.

iPhone Fold.

Trebuie să recunosc că acest concept arată foarte bine și mi-ar plăcea să văd că Apple vine cu așa ceva. Din păcate tehnologia ecranelor pliabile nu permite încă un astfel de design.

La un moment dat o să ajungem și acolo. Nu credeți?

via bgr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep