HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi K60 va folosi chipset Qualcomm

Xiaomi Redmi K60 va folosi chipset Qualcomm

Xiaomi Redmi K60

După ce Xiaomi a testat mai multe versiuni de chipset-uri (de la mai mulți producători) cu aparițiile din seria Redmi K50, se pare că au tras ceva învățături. Astfel, zvonurile sunt tot mai frecvente că seria Xiaomi Redmi K60 va folosi doar chipset-uri Qualcomm. Mai exact modelul Snapdragon 8+ Gen 1, așa cum îi stă bine unui flagship care se respectă.

Informațiile provin de la o sursă cu un istoric pozitiv și cu destul de multe conexiuni în piața chineză de smartphone, Digital Chat Station. Aceeași sursă afirmă că dispozitivele sunt în faza finală de aprobare a elementelor de design și că după ce este trecută această etapă va urma producția de serie.

Au fost oferite publicului chiar și câteva informații de natură tehnică despre Xiaomi Redmi K60. Se pare că ele fac referire la modelul standard din serie. Astfel, pe lângă chipset-ul amintit mai sus, modelul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, se pare că telefonul va mai etala un display OLED cu rezoluție QHD+.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5500 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 67W. Va exista chiar și suport pentru încărcarea fără fir, cu viteză de până la 30W.

Dacă ecranul este OLED, probabil că vom vedea și cititorul de amprentă digitală integrat sub display.

Sunt puține elemente, dar ele par să indice o configurație de flagship, capabilă de performanțe impresionante. Adăugați și prețurile competitive pe care Xiaomi le practică cu seria Redmi și avem rețeta câștigătoare pentru un smartphone de succes. Pe care s-ar putea să îl poată accesa oficial și fanii din România ai companiei chineze.

Unele surse speculuează chiar că Xiaomi Redmi K60 va veni cu o replică la Dynamic Island-ul celor de la Apple. Nu ar fi exclus să vedem și așa ceva, nu ar fi prima dată când Xiaomi copiază de la Apple. Și cu cred că este nimic rău atunci când se replică lucrurile bune.

Revenind la telefonul nostru, sunt șanse mari să îl vedem în primele luni ale anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep