HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A14 5G, foto si noi specificatii

Samsung Galaxy A14 5G, foto si noi specificatii

Samsung Galaxy A14 5G

O nouă fotografie cu Samsung Galaxy A14 5G a ieșit la iveală. Este în acord cu cele generate pe calculator, care au făcut turul internetului cu vreo două săptămâni în urmă. Semn că acesta este telefonul nostru. Cu notch în formă de picătură pentru camera foto frontală și cu cele trei camere foto de pe spate evidențiate direct din suprafața spate a terminalului, după modelul Galaxy S22 Ultra. Informații pe care le aveam deja.

La fel, știam că terminalul va fi echipat cu un chipset Exynos (model încă neanunțat, cel mai probabil un Exynos 1330), lucru confirmat și de cel mai recent leak. S-a vorbit și despre unități echipate cu Dimensity 700 de la MediaTek. Probabil că acestea vor ajunge doar în anumite zone geografice (ceva mai sărace, cel mai probabil în Asia).

Revenind la Samsung Galaxy A14 5G, cu ocazia acestui nou leak, am mai aflat și câteva detalii de ordin tehnic. Se pare că ecranul dispozitivului va fi un IPS LCD cu diagonală de 6.8 inchi. Lucru care duce automat cititorul de amprentă digitală în lateral, integrat în butonul fizic de pornire a dispozitivului. Rezoluția va fi doar HD+. De altfel, este vizibil și în poză acest lucru.

În notch-ul în formă de picătură își va face loc o cameră frontală cu senzor de 13 MP. Pe partea din spate, senzorul principal va avea o rezoluție de 50 MP.

Acumulatorul va avea o capacitate de 5000 mAh. Viteza de încărcare a acestuia va fi de 15W.

Sursa ne mai spune că Samsung Galaxy A14 5G va fi foarte agresiv din punctul de vedere al prețului de vânzare.

via GadgetGang

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep