HomeFeaturedFocusHonor Magic Vs prezentat oficial

Honor Magic Vs prezentat oficial

Honor Magic Vs

Chinezii de la Honor au prezentat și noua lor generație de foldable pe lângă modelele din seria Honor 80. Noul Honor Magic Vs se bazează destul pe modelul precedent. Este totuși ceva mai ușor și mai subțire. Mare parte din aceste îmbunătățiri se datorează unei balamale noi, inovată de la zero. Care, pe deasupra, permite acum o închidere perfectă a telefonului, fără acel spațiu care se comportă ca un magnet pentru scame și praf.

Telefonul are o structură ca a lui Galaxy Fold4 de la Samsung. Ecranul interior, cel pliabil, este un OLED ce are o diagonală de 7.9 inchi atunci când este deschis. Rezoluția este de 2272 x 1984 pixeli, rata de refresh este de 120 Hz și există și suport pentru HDR10+.

Atunci când telefonul este închis, poate fi folosit ecranul exterior. Tot un OLED, de 6.45 inchi, cu rezoluție 2560 x 1080 pixeli, cu aceleași caracteristici.

Cititorul de amprentă digitală al lui Honor Magic Vs este poziționat lateral.

La interior telefonul se bazează pe un Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Cele trei combinații posibile de memorii sunt 256 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM și 512 GB + 12 GB RAM. Nu există slot pentru card microSD.

Camera selfie este de 16 MP. Pe spatele telefonului există un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 54 MP, un ultrawide de 50 MP și un telephoto de 8 MP (zoom optic 3x). Arhitectura telefonului permite și utilizarea acestuia pentru selfie-uri mai pretențioase.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu 66W.

Pentru a concura și mai acerb cu telefonul similar al celor de la Samsung, Honor Magic Vs oferă suport pentru noul Magic Pen, stylus-ul proprietar al companiei. Dar asta doar în versiunea Ultimate, care vine cu o memorie RAM specială, de 16 GB.

Prețul de vânzare este de aproximativ 1050 dolari, 1120 dolari și respectiv 1260 dolari, în funcție de combinația de memorii aleasă. Varianta Ultimate costă 1520 dolari. În primul trimestru al anului viitor, telefonul va fi lansat la nivel global. Până atunci se poate achiziționa doar în China.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep