HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A14 5G anuntat oficial

Samsung Galaxy A14 5G anuntat oficial

Samsung Galaxy A14 5G

Compania coreeană a prezentat oficial modelul Samsung Galaxy A14 5G. Urmașul unui terminal foarte popular din portofoliul său, care are misiunea de a duce mai departe această popularitate și de a aduce un aport important la totalul vânzărilor companiei. Nu sunt multe îmbunătățiri față de predecesorul A13, dar cele care au fost făcute sunt fix acolo unde era nevoie de ele.

O astfel de îmbunătățire o avem la nivel de display, acolo unde rezoluția este acum fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Avem un panel PLS LCD cu diagonală de 6.6 inchi și cu rată de refresh de 90 Hz. În partea de sus are un notch în formă de picătură. Acesta ascunde o cameră selfie cu senzor de 13 MP (un alt plus).

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Nucleul hardware al lui Samsung Galaxy A14 5G pare să nu se fi schimbat. Terminalul se bazează pe același chipset MediaTek Dimensity 700 și are o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Cel puțin pentru modelul care este deja la vânzare în Statele Unite. Vor exista și alte combinații posibile de memorii (până la 6 GB RAM cu 128 GB memorie internă). La fel cum va exista și o variantă cu chipset Exynos 1330. Cele două vor fi disponibile pe criterii geografice.

Sistemul de operare rulat este un Android 13 cu interfața proprietară OneUI 5.0 peste el.

Pe partea din spate se regăsește același sistem foto cu un senzor principal de 50 MP, ajutat de două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii de tip macro. De această dată modulul foto nu mai există, iar camerele sunt integrate în carcasă la fel ca la Galaxy S22 Ultra.

Autonomia lui Samsung Galaxy A14 5G este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 15W.

Prețul de vânzare al telefonului pornește de la 200 de dolari în Statele Unite.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep