HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Flip5 va avea un ecran extern mai mare

Samsung Galaxy Z Flip5 va avea un ecran extern mai mare

Samsung Galaxy Z Flip5

O informație interesantă despre viitoarea generație de foldable a coreenilor a ieșit la iveală. Se pare că Samsung Galaxy Z Flip5 va avea un display extern mult mai mare decât predecesorul său. Mai exact, un ecran cu diagonală de 3.3 sau 3.4 inchi. Este un plus foarte mare în comparație cu cei 1.9 inchi ai lui Galaxy Z Flip4.

Informația vine dintr-o sursă destul de conectată cu zona de ecrane. A fost publicată în social media de către Ross Young, CEO al Supply Chain Consultants, care până acum a furnizat doar informații corecte pe zona de display-uri.

Dincolo de dimensiunea mult mai mare a ecranului extern, Samsung Galaxy Z Flip5 promite și îmbunătățiri în zona balamalei. Nu se vorbește despre eliminarea spațiului care rămâne între cele două jumătăți (și care adună scamele din buzunar ca un magnet). Însă se precizează că pliul din ecran, din zona în care acesta se îndoaie, va fi mult mai puțin vizibil. E și ăsta până la urmă un plus.

Deocamdată am putea spune că noua generație de foldables de la Samsung sună destul de promițător. Să vedem ce ne va rezerva viitorul.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep