HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Flip5 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy Z Flip5 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5 este fără îndoială una dintre vedetele evenimentului de astăzi al companiei coreene. A fost prezentat oficial si aduce două mari îmbunătățiri fix în zonele în care la generația anterioară au venit cele mai mari reproșuri din partea fanilor. În zona de balama și de ecran exterior. În rest, pare să fie un upgrade incremental în zona de nucleu hardware, dar și în celelalte aspecte.

Avem în primul rând noua balama Flex Hinge. Care acum permite închiderea perfectă a dispozitivului, fără să mai rămână spații libere. Atunci când este încis, partea cea mai groasă a telefonului măsoară acum doar 15.1 mm. Când este deschis, telefonul are 165.1 x 71.9 x 6.9 mm. Greutatea este de 187 grame.

Flex Window este a doua mare inovație cu care vine această generație. Este numele dat ecranului extern, un display cu formă neregulată, cu diagonală de 3.4 inchi. Un ecran Super AMOLED de 720 x 748 pixeli, protejat de sticlă Gorilla Glass Victus 2. El oferă acum funcționalități extinse, de genul celor văzute la Motorola Razr 40 Ultra.

Ecranul interior al lui Samsung Galaxy Z Flip5 este un foldable Dynamic AMOLED 2x, cu diagonală de 6.7 inchi, rezoluție de 2640 x 1080 pixeli și rată de refresh de 120 Hz.

La nivel de nucleu hardware, telefonul se bazează pe un Snapdragon 8 Gen 2. Memoria RAM este de 8 GB, iar cele două opțiuni de stocare internă sunt de 256 GB și de 512 GB. Nu există slot pentru card microSD, iar sistemul de operare este un Android 13 cu OneUI 5.1 peste el.

Camerele foto nu par să aducă mari schimbări. Avem același senzor de 10 MP frontal. Iar sistemul foto dual camera de pe spatele telefonului (care acum poate face și selfie-uri folosind display-ul extern) are doi senzori de câte 12 MP fiecare. Unul principal și unul ultrawide.

Configurația este copletată de un acumulator cu capacitatea de 3700 mAh, care se încarcă cu 25W. Se poate încărca și wireless cu 15W.

Samsung Galaxy Z Flip5 vine în câteva versiuni de culoare. Mint, Lavender, Cream și Graphite, plus cele care se vând exclusiv pe site-ul companiei producătoare: Gray, Blue, Green și Yellow. Există huse de protecție originale, în mai multe opțiuni de culoare.

Dispozitivul este disponibil deja la precomandă, cu livrări care încep pe 11 august. În perioada de precomandă prețul este de 5999 lei, pentru ambele variante, în cadrul unei oferte promoționale. Vezi link-ul sursă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep