HomeFeaturedFocusFOTO: poza oficiala cu OnePlus 11

FOTO: poza oficiala cu OnePlus 11

OnePlus 11

Am mai vorbit în trecut despre OnePlus 11. La momentul acela am trecut în revistă câteva specificații tehnice ale viitorului flagship al companiei chineze. Materialul respectiv a inclus și o fotografie generată pe calculator cu dispozitivul, dar una nu foarte clară, care nu lăsa la vedere foarte multe detalii de ordin fizic despre terminal.

Acum avem o fotografie nouă. Tot una generată pe calculator, dar care pare să fie o fotografie oficială de presă. Vedem telefonul din spate, în ambele sale versiuni de culoare, Volcanic Black și Forest Emerald.

În mare se păstrează designul pe care îl știam deja. Vedem pe spatele lui OnePlus 11 același modul foto circular, cu trei camere foto. Se pare că senzorul principal de 50 MP va fi ajutat de un ultrawide de 48 MP și de un telephoto de 32 MP (capabil de un zoom optic 2x).

Știam deja că telefonul va avea un chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Care va fi acompaniat de o memorie RAM ce va urca până la 16 GB.

Ecranul său va fi un AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi și rezoluție QHD+. Iar acumulatorul de 5000 mAh se va putea încărca cu până la 100W.

Alte detalii despre OnePlus 11 nu se cunosc pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep