HomeFeaturedFocusZVON: Samsung ar putea restrânge seria Galaxy S

ZVON: Samsung ar putea restrânge seria Galaxy S

Galaxy S

La prima vedere pare să fie ceva imposibil de conceput. Însă conform publicației coreene The Elec, începână din 2024 există o oarecare șansă ca seria Galaxy S a celor de la Samsung să aibă doar două modele.

Speculația se bazează și pe niște argumente palpabile. Se pare că în interiorul companiei coreene, la nivel de managementul planificării, au fost lansate doar două proiecte DM (indicativul intern pentru seria Galaxy S). Nu trei ca până acum. Și lipsește proiectul intermediar.

Așa că mergând ceva mai departe, de la generația Galaxy S24 am putea avea doar un model standard și unul Ultra. Nimic altceva!

Apple face deja așa ceva și acesta este singurul motiv pentru care cred cu un asemenea scenariu este plauzibil. Însă mai este destul de mult până la o posibilă concretizare a unei asemenea decizii. Oricând este posibil ca și proiectul intermediar care momentan lipsește, să fie lansat.

Aceeași sursă spune că vor fi rărite puțin și aparițiile din seria Galaxy A, care vor rămâne la doar trei modele: Galaxy A1x, Galaxy A3x și Galaxy A5x.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep