HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 7a a fost prezentat oficial

Google Pixel 7a a fost prezentat oficial

Google Pixel 7a

Și-a făcut apariția oficială Google Pixel 7a, telefonul care a tot făcut turul publicațiilor de specialitate în ultima vreme, prins de morișca zvonurilor și a leak-urilor. Un mid-range foarte ofertant, despre care știam aproape toate detaliile. Pe care acum le putem confirma.

Dispozitivul este construit în jurul chipset-ului Tensor G2, care a echipat generația de flagship-uri de anul trecut. Și care asigură și suportul pentru conectivitatea 5G. Un chipset construit pe procese de 5 nm, echipat cu un procesor octa-core (2 x 2.85 GHz Cortex X1 + 2 x 2.35 GHz Cortex A78 + 4 x 1.80 GHz Cortex A55) și un GPU Mali-G710 MP7. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Nu există slot pentru card microSD.

Sistemul de operare este un Android 13, așa cum era de așteptat.

Ecranul lui Google Pixel 7a este un OLED cu diagonală de 6.1 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 90 Hz, iar protecția este asigurată de o sticlă Gorilla Glass 3. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display, iar camera selfie de 13 MP este găzduită de un orificiu discret, poziționat central.

Pe partea din spate avem un sistem foto dual-camera. Senzorul principal de 64 MP este ajutat de un ultrawide de 13 MP.

Autonomia lui Google Pixel 7a este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4385 mAh. Acesta se poate încărca cu 20W. Există și suport pentru încărcare wireless (18W).

Deocamdată telefonul nu prea are asociate detalii comerciale. Se spune că va costa 499 dolari în Statele Unite. Este listat în India, pe Flipkart, la aproximativ 530 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep