HomeFeaturedFocusZVON: Samsung Galaxy Z Flip5 va avea un ecran extern mai mare

ZVON: Samsung Galaxy Z Flip5 va avea un ecran extern mai mare

Samsung Galaxy Z Flip5

Un zvon care circulă în cursul zilei de astăzi ar putea să îi bucure pe fanii seriei de foldable ai companiei coreene. Se pare că Samsung Galaxy Z Flip5 va avea un ecran extern mai mare decât generația anterioară. Și mai mare și decât unii competitori, cu cei 3.4 inchi ai săi.

Informația vine dintr-o sursă cu un istoric destul de bun (Ice Universe), așa că sunt ceva șanse ca ea să fie reală.

Aceeași sursă vorbește și despre faptul că atât Samsung Galaxy Z Flip5, cât și Galaxy Z Fold5 vor avea o nouă tehnologie în zona balamalei. O tehnologie care va elimina (în sfârșit) acel gol care rămânea atunci când telefonul era închis/pliat. De asemenea, ambele telefoane vor avea o certificare IPX8.

Despre Fold5 ni se spune că va avea același display extern de 6.2 inchi. Dar, datorită unor margini mai înguste, dimensiunea finită a telefonului va fi și ea ma îngustă. De asemenea, telefonul va fi mai subțire decât predecesorul său atunci când este închis, cu puțin peste 13 mm (față de 15.8 mm). Și mai ușor, cu o greutate de 254 grame.

Atât Samsung Galaxy Z Flip5, cât și Galaxy Z Fold5 se vor baza pe chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Vârful de gamă al momentului pentru Androide.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep