HomeFeaturedFocusNokia XR21, detalii tehnice complete

Nokia XR21, detalii tehnice complete

Nokia XR21

Am vorbit chiar ieri despre el, pentru că am asistat la un leak foto destul de consistent. Acum avem mai multe informații tehnice despre terminal, chiar configurația completă. În plus, am aflat că denumirea sa comercială va fi Nokia XR21, nu Nokia XR30, cum se vehicula ieri. Până la urmă este mai puțin important numele sub care se vinde un telefon, contează ce are el de oferit publicului.

Și aici știm cam toate informațiile. Se pare că terminalul se va baza pe un chipset Snapragon 695 de la Qualcomm. Ceea ce înseamnă că va exista la bord și suport pentru conectivitatea 5G. Memoria RAM va fi de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB, așa cum știam de ieri.

Avem acum și informații despre ecranul lui Nokia XR21. Acesta va fi un IPS LCD cu diagonala de 6.49 inchi. Va avea o rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Protecția ecranului va fi asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus.

Camera foto frontală va fi integrată într-un orificiu poziționat central. Și va avea un senzor de 16 MP. Pe spate se va găsi un sistem dual-camera cu un senzor principal de 64 MP (de la Omnivision) și un ultrawide de 8 MP.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator care se pare că va avea capacitatea de 4800 mAh până la urmă și care va suporta încărcarea rapidă de 33W. Sistemul de operare este un Android 12, dar promite update-uri de securitate până în 2026.

Nokia XR21 ar putea avea un preț de 499 dolari (valabil pentru Statele Unite).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep