HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Flip5 vin pe 26 iulie

Samsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Flip5 vin pe 26 iulie

Galaxy Z Fold5

Dacă tot am vorbit despre foldables, să rămânem ancorați în aceeași zonă. Tot mai multe surse apropiate de compania coreeană spun că noua generație de pliabile va fi lansată mai devreme decât se aștepta opinia publică. Mai exact, Samsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Flip5 vor avea parte de un eveniment de lansare oficială pe 26 iulie. Iar vânzările vor demara pe 11 august. Mai mult, se pare că de această dată evenimentul de lansare va fi găzduit chiar în țara de origine a companiei.

Se pare că există două motive mari pentru care oficialii coreeni au grăbit aceste apariții. Pe de o parte, este nevoie de ele pe piață cât mai mult. Sunt așteptate încasări mai mari pentru această generație de telefoane foldable. Încasări care să umple din golul care se prefigurează tot mai puternic pe divizia de semiconductori pentru 2023.

Pe de altă parte, Samsung Galaxy Z Fold5 și Galaxy Flip5 au nevoie de un timp mai lung de disponibilitate pe piață până să fie eclipsate de apariția noii generații de telefoane de la Apple. Cu noua generație de iPhone prezentată de-abia în septembrie, vânzările de foldables pentru Samsung ar putea să fie ceva mai mari. Evident, sunt doar teorii emise de anumite surse, nu informații oficiale.

Cert este că cele două pliabile vor veni mai repede decât anul trecut. Și asta nu poate decât să bucure fanii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep