HomeFeaturedFocusCele două telefoane Motorola Razr 40 se lansează pe 1 iunie

Cele două telefoane Motorola Razr 40 se lansează pe 1 iunie

Motorola Razr 40

Avem și o dată oficială de lansare pentru noua generație de terminale foldable de la Motorola. Cele două telefoane din seria Motorola Razr 40 vor fi prezentate oficial pe 1 iunie. Teasing-ul publicat pe conturile de social media ale companiei confirmă și faptul că la acea dată vom vedea ambele telefoane ale acestei generații.

Adică modelul standard, care va avea un preț de vânzare de 899 euro (și care va face anumite concesii de ordin tehnic pentru a ajunge la acest preț) și varianta high-end Razr 40 Ultra.

Despre acesta din urmă au ieșit la iveală și câteva detalii tehnice. Motorola Razr 40 Ultra va avea un display interior OLED de 6.9 inchi (cu rezoluție fullHD+), cu rată de refresh de 120 Hz sau chiar 144 Hz. Plus un ecran exterior de 3.5 inchi, de asemenea OLED.

Va fi echipat cu un Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, va avea o memorie RAM de 12 GB și o stocare internă de până la 512 GB. Sistemul foto dual-camera va avea un senzor principal de 12 MP și un ultrawide de 13 MP. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 3640 mAh, care se va încărca cu 33W

Prețul lui Motorola Razr 40 Ultra va porni de la 1299 euro (valabil de asemenea pentru Europa).

via GSM Arena                               

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep