HomeFeaturedFocusHonor MagicPad 13 a fost prezentată oficial

Honor MagicPad 13 a fost prezentată oficial

Honor MagicPad 13

Compania chineză a avut un eveniment de lansare destul de important. Evident, vedeta a fost Honor Magic V2, cel mai subțire telefon pliabil de tip fold al momentului. Însă am avut parte și de alte produse, printre care și tableta Android Honor MagicPad 13. O tabletă de dimensiuni mari, care poate fi încadrată în categoria premium mid-range. Și care poate reprezenta un concurent serios pentru produsele high-end ale competitorilor ceva mai cunoscuți pe acest segment de produse.

Tableta este construită în jurul unui display de 13 inchi, cu rezoluție de 2880 x 1840 pixeli. Este un panel IPS LCD cu rată de refresh de 144 Hz, cu suport pentru HDR10 și cu IMAX Enhanced. Ecranul oferă suport și pentru un stylus proprietar, Magic Pencil 3, care cred că trebuie achiziționat separat.

La interior, Honor MagicPad 13 mizează pe un chipset Snapdragon 888 de la Qualcomm. Vârful de gamă de acum vreo doi ani de zile, capabil încă de performanțe interesante. Sunt disponibile nu mai puțin de trei combinații de memorii: 256 GB + 8GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM și 512 GB + 16 GB RAM. Nu există însă slot pentru card microSD.

Pe spate avem o cameră de 13 MP. Iar în față, pentru partea de video conferințe, un senzor de 9 MP.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 10.050 mAh, care se poate încărca cu până la 66W.

Există și accesorii dedicate. Husa de tip cover, cu tastatură inclusă, pare cea mai interesantă.

Honor MagicPad 13 este deja disponibilă la precomandă, deocamdată pe piața din China. Prețurile încep de la aproximativ 375 euro și ajung până la 465 euro, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep