HomeFeaturedFocusPrimele detalii tehnice pentru seria Xiaomi 14

Primele detalii tehnice pentru seria Xiaomi 14

Xiaomi 14

Compania chineză abia a reușit să facă seria Xiaomi 13 disponibilă la nivel global și atenția publicului este deja îndreptată spre viitoarea familie Xiaomi 14. Noile flagship-uri ar trebui să fie lansate oficial undeva în luna noiembrie a acestui an. Și acum avem primele detalii tehnice despre ele. Vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, celebrul tipster Digital Chat Station. Așa că o doză de credibilitate au. În plus, unele erau chiar logice, intuitive.

Printre acestea din urmă se numără prezența la bord a viitorului chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 3. Un chipset pe care americanii îl vor prezenta oficial la finalul lunii octombrie. Și pe care viitoarele chipset-uri de la Xiaomi încearcă să îl aducă în premieră către public. O să fie o luptă strânsă.

Noul chipset care va echipa cele două telefoane Xiaomi 14 (un model standard și un model Pro) va avea o arhitectură 1+5+2. Va avea un nucleu de top Cortex-X4, cinci nuclee Cortex-A720 și trei nuclee Cortex-A520. Pe partea de grafică, GPU-ul Adreno 750 va aduce un salt consistent la nivel de performanțe.

Alte informații despre cele două terminale fac referire la acumulatori. Modelul standard va fi echipat cu o baterie de 4860 mAh. Aceasta va putea fi încărcată cu 90W (cu fir) și cu 50W wireless. Pro-ul se va baza pe o baterie de 5000 mAh, care va suporta încărcarea de 120W. Se păstrează și aici încărcarea wireless de 50W.

Alte detalii despre Xiaomi 14 și 14 Pro nu știm deocamdată. Dar sunt convins că vom mai afla până la momentul apariției oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep