HomeFeaturedFocusiPhone 15 Pro și BMW nu fac casă bună

iPhone 15 Pro și BMW nu fac casă bună

iPhone 15

Au apărut o serie de plângeri (unele chiar oficializate către Apple) conform cărora utilizarea încărcării wireless cu care sunt echipate unele modele de BMW afectează modulul NFC de pe iPhone 15 Pro. Acesta devine inactiv. Unii utilizatori care s-au lovit de această problemă au mers chiar mai departe și au afirmat că telefoanele lor au fost trecute în Data Recovery Mode.

În ambele scenarii, cauza comună pare să fie utilizarea pad-ului de încărcare wireless din vehicule BMW. Iar reprezentanții Apple din magazinele către care s-au îndreptat utilizatorii telefoanelor afectate au detectat faptul că modulul NFC este mort.

Informațiile despre această nouă problemă cu care se confruntă iPhone 15 Pro au fost din câte se pare centralizate pe forumurile MacRumors. Dar și în anumite postări pe Twitter/X.

Elementul comun este producătorul german de vehicule și pad-ul de încărcare wireles, la toate cazurile expuse acolo. Cu o singură excepție. Un utilizator a folosit încărcarea wireless integrată într-o Toyota Supra model 2023. Și a pățit același lucru.

Așa că până la corectarea acestei probleme (dacă aceasta va fi posibilă), în cazul în care aveți și un BMW cu suport integrat pentru încărcarea wireless și un iPhone 15 Pro, evitați să le folosiți împreună. E mai sigur!

via 9to5 Mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep