HomeFeaturedFocusHuawei Mate 60 iși face apariția oficială

Huawei Mate 60 iși face apariția oficială

Huawei Mate 60

La doar două zile după apariția surprinzătoare a lui Mate 60 Pro, cred că primul smartphone cu trei orificii în ecran, iată că apare la fel de surprinzător și modelul standard, Huawei Mate 60. Un telefon care păstrează nivelul de flagship. Dar face mici concesii la nivel de configurație. Și care, lucru care ne interesează cel mai tare, păstrează ceva șanse de a ajunge și în Europa. Asta pentru că modelul Pro nu va avea cu siguranță această onoare.

Mate 60 este echipat cu un display LTPO OLED cu diagonală de 6.61 inchi, rezoluție de 1216 x 2688 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Acesta integrează cititorul de amprentă digitală și vine cu un singur orificiu pentru camera foto selfie cu același senzor de 13 MP.

La interior Huawei Mate 60 are un chipset pe care compania a ales să nu îl dezvăluie, dar despre care anumite surse spun că ar fi un Kirin 9000 proprietar. La fel ca pe modelul Pro. Există o singură combinație de memorii, cu 12 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Sistemul de operare este un HarmonyOS 4.0 (fără servicii Google Mobile), iar autonomia cade în sarcina unui acumulator cu capacitatea de 4750 mAh, care se poate încărca cu 66W.

Pe spate avem același modul circular. Sunt preluate senzorul principal de 50 MP, cu deschidere variabilă și cel ultrawide de 12 MP. Senzorul telephoto este acum de doar 12 MP (față de 48 MP la modelul Pro), cu zoom optic 5x.

Telefonul suportă comunicarea bidirecțională prin sateliții BeiDou, doar în China.

Huawei Mate 60 vine în variante de culoare Black, White, Green, Purple. Are un preț de vânzare de aproximativ 825 dolari, valabil în China. Livrările încep pe 17 septembrie. Nu există informații oficiale despre disponibilitatea globală.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep