HomeFeaturedFocusFOTO: Samsung Galaxy A05 vs Galaxy A05s

FOTO: Samsung Galaxy A05 vs Galaxy A05s

Samsung Galaxy A05

O fotografie schematică, un desen mai exact, ne arată care vor fi diferențele la nivel fizic (și nu numai) dintre Samsung Galaxy A05 și modelul Galaxy A05s. Cele două telefoane sunt destul de asemănătoare între ele. Dar le despart totuși anumite specificații. Iar balanța înclină în mod evident către modelul A05s. Mai sus avem un soi de reprezentare grafică, un desen schematic, în care vedem diferențele dintre cele două telefoane.

La o primă vedere, modelul A05s are un senzor foto în plus și oferă suport pentru NFC. Știm deja că sistemul său foto de pe spate are un senzor principal de 50 MP și două camere de câte 2 MP fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una pentru fotografii de tip macro.

Este de așteptat ca Samsung Galaxy A05 să piardă una dintre camerele de 2 MP (probabil pe cea macro). Dar va păstra senzorul principal de 50 MP și pe cel pentru detalii de adâncime de 2 MP.

La interior cel mai probabil cele două telefoane vor avea în comun același chipset Helio G85 de la MediaTek. Și sistemul de operare Android 13 cu OneUI 5.x Core. Probabil că vor fi diferențe la nivel de memorii. Se știe că memoria RAM va putea urca până la 4 GB (la Galaxy A05s).

Telefoanele vor avea acumulatori cu capacitatea de 5000 mAh, care vor suporta viteza de încărcare de 15W.

Samsung Galaxy A05 și Galaxy A05s ar fi trebuit să fie deja lansate oficial, conform zvonurilor. Încă nu le-am văzut, dar este posibil ca apariția oficială să nu fie foarte departe.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep