HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A05 și Galaxy A05s au fost lansate oficial

Samsung Galaxy A05 și Galaxy A05s au fost lansate oficial

Samsung Galaxy A05

Deși și-au făcut apariția oficială tocmai în Malaezia, Samsung Galaxy A05 și Galaxy A05s vor veni cu siguranță și în Europa. Așa că nu avem cum să ignorăm unele dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul producătorului coreean. Ambele au destul de multe elemente în comun, dar le diferențiază câteva specificații destul de importante.

Ambele telefoane au memorii RAM de 6 GB și capacități interne de stocare de 128 GB. Cu slot pentru card microSD. În cazul lui A05s, acesta este chiar dedicat. Ambele telefoane rulează un Android 13, probabil cu OneUI 5.1 peste el. Și sunt ținute în viață de câte un acumulator de 5000 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 25W. În ziua de azi, nu mai este chiar atât de rapidă.

Cele două cititoare de amprentă digitală sunt poziționate lateral.

La nivel de nucleu hardware, diferă doar chipset-ul. În cazul lui Samsung Galaxy A05 este vorba despre un MediaTek Helio G85. Iar modeul A05s mizează pe un Qualcomm Snapdragon 680 4G.

Ambele telefoane au ecrane IPS LCD cu diagonală de 6.7 inchi. A05 are o rezoluție HD+, iar A05s vine cu rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 90 Hz. Ambele ecrane au un notch în formă de picătură în care se găsește o cameră frontală de 8 MP la A05 și 13 MP la A05s. Și pe spate avem diferențe. Ambele telefoane au în comun un senzor principal de 50 MP și unul pentru fotografii macro de 2 MP. A05s are în plus un al treilea senzor, pentru detalii de adâncime, tot de 2 MP.

Modelul Samsung Galaxy A05 vine în versiuni de culoare Black, Light Green și Silver. A05s adaugă la acest portofoliu și o opțiune Violet. Deocamdată nu avem și prețurile de vânzare.

via Samsung 1, Samsung 2

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep