HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A05 listat în Google Play Console

Samsung Galaxy A05 listat în Google Play Console

Samsung Galaxy A05

Samsung Galaxy A05 a fost listat în Google Play Console. Ocazie cu care a lăsat la vedere câteva informații de natură tehnică. Sunt confirmate astfel o parte din zvonurile care deja circulau despre acest dispoizitiv. În plus, avem și o fotografie a telefonului. Chiar dacă este generată pe calculator, ea oferă informații și detalii suplimentare despre dispozitiv.

Viitorul entry-level al companiei va fi echipat cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea acumulatorului va fi de 5000 mAh. Ecranul telefonului va avea un notch pentru camera frontală și se spune că rezoluția sa va fi doar HD+. Probabil că rata de refresh este cea standard, de 60 Hz.

La interior va ticăi un chipset Helio G85 de la MediaTek, ceea ce înseamnă că Samsung Galaxy A05 va fi un telefon 4G. Sistemul de operare rulat va fi un Android 13 cu interfața OneUI peste el. Cel mai probabil versiunea lite a acesteia, One UI Core.

Avem și câteva fotografii real-life cu telefonul, care au scăpat cumva în atenția presei de specialitate. Și care ne arată pe partea din spate a terminalului un sistem foto dual-camera.

Mai știm doar că Samsung Galaxy A05 va fi prezentat oficial cel mai probabil undeva în luna octombrie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep