HomeFeaturedFocusLEAK: detalii oficiale despre seria Samsung Galaxy S24

LEAK: detalii oficiale despre seria Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

Celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks a oferit publicului câteva materiale ce par a face parte din kit-ul de presă pentru noile dispozitive Samsung Galaxy S24. Avem astfel o posibilă confirmare a unora dintre trăsăturile tehnice ale celor trei dispozitive. Ba chiar vedem cam toate detaliile tehnice pentru fiecare dintre cele trei.

Cred că prea multe detalii de discutat sunt de prisos, fotografia de mai jos vorbește de la sine.

Vedem astfel și care vor fi gamele de culori pentru cele trei telefoane Samsung Galaxy S24.

Așa cum era de așteptat, toate cele trei telefoane vor fi echipate cu panel-uri Dynamic AMOLED 2x cu rată de refresh de 120 Hz și luminozitate de top de 2600 niți. Cu modelul de top Ultra având o diagonală de 6.8 inchi și o rezoluție QHD+.

Acesta este și singurul care va veni cu o construcție bazată pe o ramă de titanium. Toate cele trei telefoane vor avea o certificare IP68.

Nu se face lumină asupra chipset-ului. În fișa publicată acesta este dat ca fiind Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Dar zvonurile spun că în Europa (și în alte părți) modelele S24 și S24+ se vor baza pe Exynos. Sunt curios dacă așa va fi.

Evenimentul de lansare pentru cele trei telefoane Samsung Galaxy S24, din seria Unpacked, se pare că va avea loc pe 17 ianuarie, undeva seara.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep