HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 FE, prețuri de vânzare

Samsung Galaxy S23 FE, prețuri de vânzare

Samsung Galaxy S23 FE

Despre Samsung Galaxy S23 FE am aflat deja mare parte din detaliile tehnice. Telefonul a fost certificat la TENAA și și-a lăsat la vedere aproape toată configurația sa. Nu are rost să mai insistăm pe detaliile tehnice ale acestui terminal. Acum avem și câteva detalii comerciale despre acest terminal care ar trebui să se bucure de aceeași popularitate ca și predecesorii săi.

Seria de dispozitive Fan Edition este destul de bine promovată de către compania coreeană. Folosește numele familiei de telefoanel high-end a companiei, dar aduce o configurație ceva mai modestă, la un preț mai accesibil. Operatorii de telefonie împing destul de puternic în față aceste produse. Și tind să cred că mizează puțin și pe naivitatea unor cumpărători, care nu prea fac distincție între produsul standard și un FE.

Revenind la Samsung Galaxy S23 FE, așa cum am spus, avem acum și prețurile de vânzare valabile pentru America de Nord. Pe care, dacă ținem cont de istoricul altor produse din portofoliul companiei coreene, îl putem translata destul de exact și pentru Europa.

Telefonul ar trebui să se vândă cu 799 euro. Preț valabil cel mai probabil pentru versiunea cu 256 GB de memorie internă.

Dispozitivul ar trebui să își facă apariția oficială în cursul lunii viitoare. Alături de el vom vedea și o tabletă din seria Fan Edition. Și chiar și o pereche de buds-uri. Și ca un bonus de final, compania chiar a scăpat accidental (mai mult sau mai puțin) o fotografie comercială cu această serie de produse care se va lansa în curând.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep