HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S23 Tactical Edition și Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition prezentate...

Samsung Galaxy S23 Tactical Edition și Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition prezentate oficial

Tactical Edition

Producătorul coreean a prezentat oficial două noi dispozitive din seria Tactical Edition. Este vorba despre Samsung Galaxy S23 și Galaxy XCover6 Pro, ambele fiind îmbogățite cu anumite trăsături care să le facă eligibile pentru uz militar. De fapt, această colecție de dispozitive este destinată personalului militar. Așa o targetează comunicatele companiei coreene. Tocmai de aceea nu vor fi disponibile publicului larg, ci vor fi vândute doar la nivel de instituții guvernamentale.

Ambele dispozitive vin cu un night vision mode care le face utilizabile inclusiv cu echipamentele militare de night vision pornite. Pot fi utilizate cu mănuși și pot fi purtate pe piept, ca și camere video pornite în timpul luptei.

Samsung Galaxy S23 Tactical Edition și Galaxy XCover6 Pro Tactical Edition pot suporta și comunicațiile radio la nevoie. Comunicatele de presă spun că sunt pregătite în acest sens. Criptarea este posibilă grație Samsung Knox cu suport și pentru Knox Dual Data at Rest (DualDAR).

Sistemul de operare este un Android 13 îmbogățit cu funcționalități speciale precum Android Team Awareness Kit (ATAK) sau Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK).

Din punct de vedere hardware, Samsung Galaxy S23 Tactical Edition are o certificare IP68 și vine cu o husă de tip cover specială, în timp ce Galaxy XCover6 Pro respectă standardul militar MIL-STD-810H.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep