HomeMobileAndroidAzi Google prezinta noile produse Pixel: smartphone-urile 8 si ceasul Watch 2

Azi Google prezinta noile produse Pixel: smartphone-urile 8 si ceasul Watch 2

Mai sunt 7 ore până la evenimentul Made by Google unde o să vedem (de data asta oficial) detalii despre noua generație de smartphone-uri Pixel 8 și ceasuri Watch 2. E posibil să mai fie și alte anunțuri pe care Google a decis să nu le leak-uiască săptămânile trecute …

Dacă aveți timp și vreți să vedeți ce și cum, de la ora 17:00 a României evenimentul va fi transmis live pe YouTube, aici:

Iar dacă până acum nu ați aflat, Pixel 8 și Pixel 8 Pro nu mai sunt de mult un secret, majoritatea informațiilor importante fiind deja disponibile pe net, probabil prin leak-uri controlate de Google. Pe scurt, vorbim de același design ca al seriei precedente și o gamă de culori pe care Google ne-a prezentat-o deja:

Apoi vorbim de un display de 6.7 inci (Pixel 8 Pro) identic cu cel de pe Pixel 7 pro, cipset-ul tensor 3, un sistem foto cu trei camere 50MP, a 48MP ultrawide cu Macro Focus și 48MP cu telephoto. În plus se zvonește că ar avea și un senzor pentru măsurarea temperaturii corpului.

Pixel 8 vine doar cu o cameră de 50MP și una de 12MP cu Macro, același Tensor 3, 8GB RAM, display cu suport pentru afișare la 120Hz, HDR și ceva elemente AI noi, chestii care oricum vor ajunge și pe celelalte modele.

Iar despre Pixel Watch 2 … arată urăt. Detalii aveți aici.

Chiar și așa, cred că merită să urmăriți prezentarea. O să fie interesantă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep