HomeFeaturedFocusTabletele Samsung Galaxy Tab S9 FE anunțate oficial

Tabletele Samsung Galaxy Tab S9 FE anunțate oficial

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Pe lângă telefonul Samsung Galaxy S23 FE, compania coreeană a prezentat publicului și cele două tablete Android din seria Samsung Galaxy Tab S9 FE. Adică modelul standard și un Tab S9 FE+. Iar colecția de dispozitive Fan Edition a fost întregită și de Galaxy Buds FE. Dar noi ne vom ocupa în cele ce urmează de tabletele Android.

Cele două tablete sunt diferențiate la nivel de dimensiune/display. Modelul standard are un display de 10.9 inchi, iar modelul Plus are un ecran de 12.4 inchi. Ambele panel-uri sunt IPS LCD cu rezoluție fullHD+, rată de refresh de 90 Hz și funcția Vision Booster pentru o mai bună vizibilitate în exterior. Ecranele oferă suport pentru S Pen. Pe zona de multimedia există la bord difuzoare cu Dolby Atmos. Tot în zona de trăsături comune poate fi menționată și certificarea IP68.

La interior avem un chipset proprietar Exynos 1380, un model mid-range. Acesta oferă suport pentru conectivitatea 5G. Și da, tabletele Samsung Galaxy Tab S9 FE vin și în variante 5G, dar și WiFi only.

Modelul standard are memorii RAM de 6 GB sau de 8 GB. Iar Plus-ul vine cu memorii RAM de 8 GB sau 12 GB. Ambele tablete au două opțiuni de capacitate internă de stocare: de 128 GB și de 256 GB. Acestea pot fi extinse cu ajutorul slot-ului microSD.

Camerele foto frontale sunt de 12 MP (ultrawide) la ambele tablete. La fel și senzorul foto de pe spate, de 8 MP (wide). Modelul Plus mai adaugă pe spate un senzor de 8 MP, de această dată ultrawide.

Acumulatorii sunt de 8000 mAh, respectiv 10000 mAh. Încărcarea rapidă este de 45W. Dar încărcătorul lipsește din pachetul standard.

Cele două tablete Samsung Galaxy Tab S9 FE vin în variante de culoare Mint, Silver, Gray și Lavender. Prețurile pentru Europa pornesc de la 529 euro pentru modelul standard și699 euro pentru Tab S9 FE+. Conectivitatea 5G mai adaugă câte 100 euro la aceste prețuri.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep