HomeFeaturedFocusRealme GT5 Pro a fost prezentat oficial

Realme GT5 Pro a fost prezentat oficial

Realme GT5 Pro

Compania desprinsă din Oppo și-a prezentat oficial noul flagship. Realme GT5 Pro are destul de multe elemente în comun cu OnePlus 12. Dar este totuși un terminal independent, despre care se spune că va ajunge inclusiv în Europa. Deocamdată este disponibil doar pentru publicul din China.

La interior avem chipset-ul de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 12 GB sau de 16 GB, iar capacitatea internă de stocare ajunge până la 1 TB. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5400 mAh. Viteza de încărcare este de 100W. Încărcarea wireless este și ea prezentă, ajunge la 50W.

Ecranul lui Realme GT5 Pro este un AMOLED cu diagonală de 6.78 inchi. Panel-ul are o rezoluție de 2780 x 1264 pixeli, o rată de refresh de 144 Hz și integrează și cititorul de amprentă digitală. Marginile laterale sunt curbate, iar un orificiu poziționat central ascunde camera selfie de 32 MP.

La sistemul foto de pe spate avem cele mai mari diferențe. Avem același senzor principal de 50 MP (Sony LYT-808). Urmează un telephoto de tip periscop, tot de 50 MP, iar ultimul senzor este un ultrawide de 5 MP.

Sistemul de operare este un Android 14 cu Realme UI 5.0.

Realme GT5 Pro vine în trei variante de culoare: Red Rock, Bright Moon și Starry Night. Primele două au un finisaj de piele ecologică.

Prețurile de vânzare, valabile pentru China, încep de la aproximativ 430 euro și ajung până la aproximativ 550 euro.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep