HomeFeaturedFocusFOTO: fotografie real-life cu Honor Magic6 Pro

FOTO: fotografie real-life cu Honor Magic6 Pro

Honor Magic6 Pro

A ieșit la iveală o fotografie de tip real-life cu Honor Magic6 Pro. Pare să fie prima astfel de fotografie cu viitorul vârf de gamă al companiei chineze desprinse din Huawei. Se zvonește că modelul Pro va fi cel mai puternic din seria respectivă care va avea parte și de o disponibilitate la nivel global. Va exista și ceva mai ofertant, probabil un model din seria Porsche Design, dar acesta se pare că va rămâne captiv pe piața din China.

În fotografie se vede destul de bine modulul foto circular, cu cele trei camere foto dispuse în formă de triunghi, cu vârful în sus. Acolo, în partea de sus, se va găsi camera foto de tip periscop (despre care se spune că ar putea avea 160 MP). De asemenea, este vizibil scrisul care anunță zoom-ul total de 100x.

Spatele lui Honor Magic6 Pro are un finisaj glossy, strălucitor. Și cel mai probabil va fi realizat dintr-o sticlă specială.

La nivel de specificații tehnice știm că telefonul se va baza pe un chipset Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Ca orice vârf de gamă care se respectă cu adevărat. Și că senzorul foto periscop va fi noul OmniVision OV50K.

Alte detalii despre acest terminal nu se cunosc pentru moment. Dar apariția sa oficială este așteptată să se întâmple în ianuarie. Așa că nu mai avem mult de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep