HomeFeaturedFocusRealme 12 Pro și 12 Pro+ lansate pe piața locală

Realme 12 Pro și 12 Pro+ lansate pe piața locală

Realme 12 Pro

Modelele Realme 12 Pro și 12 Pro+, din zona de premium mid-range, au fost prezentate oficial la finalul lunii ianuarie. Am tratat atunci, în detaliu, tot ce ține de partea de specificații tehnice pentru cele două terminale. Acum compania chineză a lansat dispozitivele și pe piețele europene. Și implicit și pe piața din România.

Astfel, cele două telefoane vor fi disponibile în ofertele magazinelor partenere (eMAG, PC Garage, Flanco, Carrefour) începând cu luna aprilie. Prețurile recomandate sunt de 1999 lei pentru Realme 12 Pro și 2499 lei pentru Realme 12 Pro+. Sunt prețuri foarte atractive și competitive. Ar mai fi nevoie și de o prezență în ofertele operatorilor de telefonie mobilă și cred că succesul nu va întârzia să apară.

Până la urmă avem de-a face cu două device-uri cu aspect premium. Vin cu marginile laterale ale ecranului curbate și un design pe partea din spate care combină o piele ecologică cu anumite elemente de construcție concepute de un celebru designer ce a lucrat și pentru Rolex. În condițiile în care oferta tehnică nu diferă foarte mult, diferențele pot fi făcute de aspectul fizic.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep