HomeMobileAndroidCe functii Galaxy AI vor ajunge si pe alte dispozitive Samsung

Ce functii Galaxy AI vor ajunge si pe alte dispozitive Samsung

De la Samsung UK am aflat că doar un anumit set de funcții Galaxy AI vor ajunge și pe alte dispozitive Samsung. Aflați despre care din ele e vorba!
De la Samsung UK am aflat că doar un anumit set de funcții Galaxy AI vor ajunge și pe alte dispozitive Samsung. Aflați despre care din ele e vorba!

După lansarea seriei Galaxy S24 am aflat că Samsung dorește să aducă opțiunile Galaxy AI și pe alte smartphone-uri, însă nu a fost clar pe care și ce funcții. Acum, datorită unei informații venite de la Samsung UK știm că nu toate funcțiile de sub umbrela Galaxy AI vor fi disponibile și pe alte modele.

Știm că pentru seria Galaxy S23 vor fi disponibile (în curând) Circle to Search, Live Translate, Note Assist și Photo Assist. Poate că la un moment dat lista să crească.

După cum probabil știți, Circle to Search e funcția dată de Google pentru Galaxy S24 și seria Pixel prin care e posibil să fie încercuit un anumit obiect de pe ecran și AI-ul Google va oferi informații similare – e ceva ce exista deja în Google Lens. Urmează apoi Live Translate, o funcție făcută de Samsung, dar care are exact funcționalitatea din Google Translate, doar că într-o interfață mai simplă și cu mai puține limbi din care și în care să se facă traducerea. Note Assist se referă la opțiunea de a genera automat un rezumat al unui text în Notes și prezentarea sub forma unui text aranjat mai frumos. Nu în ultimul rând, Photo Assist extinde AI-ul prezent în funcția de editare din Gallery, permițând eliminarea de informații din poze, reorientarea lor etc.

Acum trebuie să vedem dacă aceasta gamă de funcții va ajunge și pe celelalte modele Galaxy despre care Samsung a spus că vor primi Galaxy AI, adică Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 și Flip 5, respectiv Galaxy Tab S9 în prima parte a lui 2024, cel mai probabil odată cu One UI 6.1.

Ce funcții Galaxy Ai lipsesc? Păi … Generative Wallpapers, Interpreter, Chat Assist, Transcript Assist.

Dat fiind că Samsung vorbește de o perioadă de 7 ani pentru actualizările de versiune și securitate Android, decizia de a folosi funcții Galaxy AI și pe alte modele are un singur scop: să permită o adopție cât mai rapidă care să ducă la finisarea AI-ului.

Oricare ar fi motivul, cred că e un lucru bun că și anumite modele din 2023 vor putea beneficia de ele.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep